Tot apunta que a Camarles ja s’ha decidit qui governarà el pròxim mandat. Esquerra Republicana, amb Toni Navarro al capdavant, seria qui prendria l’alcaldia durant el primer, segon i quart any. Mentre que la FIC, amb Ramón Brull com a candidat, seria alcalde només el 3r any de mandat. Aquest sembla ser el pacte que han arribat la FIC i Esquerra que destronaria a Sandra Zaragoza, alcaldable per Junts per Camarles. Val a dir que Esquerra va ser la força més votada, aconseguint el 42% dels vots però sense obtindre majoria absoluta. Junts va aconseguir el 32% i La Veu del Poble el 24%. Uns resultats que no donaven la majoria absoluta a cap partit i que forçava, altre vegada, a arribar a un acord entre els tres partits. Des de Junts esperaven tornar a reeditar l’acord amb la FIC i de fet, Zaragoza ha escrit una publicació al Facebook mostrant-se sorpresa pel pacte entre Esquerra i la FIC. Al final de l’escrit dona les gràcies als gairebé 550 votants i assegura que continuaran treballant pel municipi, això sí, des de l’oposició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.