El passat dia 06 de juny en la Zona del Pebret de localitat de Peníscola es va localitzar una carpeta que contenia en el seu interior la documentació d’un vehicle pertanyent a un home de nacionalitat francesa, de 53 anys d’edat i veí del Peníscola, la desaparició del qual va ser denunciada el passat 27 de maig en dependències de la Caserna de Peníscola, després d’abandonar el domicili en el seu vehicle particular sense tornar al mateix i les gestions del qual de cerca van resultar infructuoses.

Davant aquests fets la Guàrdia Civil va ampliar el dispositiu de cerca per a la localització del desparecido recorrent a peu la zona on s’havia trobat aquesta carpeta, trobant un tros de quadre de comandament que podria correspondre amb la marca del vehicle utilitzat pel desaparegut.

El dia 08 de juny es va sumar a l’operatiu de cerca el Servei Aeri de la Guàrdia Civil, els qui van localitzar en la zona de Torre Badum un vehicle submergit que podria tractar-se del turisme del desaparegut, el qual pel que sembla s’havia precipitat per un penya-segat. Al no poder accedir al mateix per via terrestre donada la dificultat del terreny escarpat i rocós es va activar al Grup Especial d’Activitats Subacuaticas de la Guàrdia Civil (GEAS), no podent arribar al lloc on es trobava el vehicle pel mal estat de la mar, posposant les labors de rescat fins a l’endemà.

Sobre les 10.00 hores del dia 09 de juny i després de millorar les inclemències marítimes, va ser localitzat per part dels GEAS el cos sense vida d’un home sobre unes roques pròximes al vehicle.

Després d’aquests fets, el cadàver va ser traslladat pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Castelló al Port Pesquer de Peníscola, on després de realitzar el corresponent aixecament judicial va ser portat a l’Institut Anatòmic Forense de Castelló.

Realitzades gestions per part dels Guàrdies Civils actuants, tot indica que el cos localitzat pogués correspondre a l’home desaparegut el passat 27 de maig mancant el complet acarament pericial per part del Laboratori de Criminalística.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.