El jutge ha citat a declarar l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, pels incidents que van passar a la localitat l’1 d’Octubre.

Moliné haurà de declarar als jutjats de Falset el proper dia 12 de juny en qualitat d’investigat per la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Des d’Esquerra Republicana de Móra la Nova han declarat que “Davant d’aquesta nova citació reiterem la nostra voluntat de seguir donant la cara. No defallirem i farem front a la repressió de l’Estat“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.