Avui més de 500 persones han participat en aquesta festa, que coincideix amb el setè aniversari de MónNatura Delta. Demà diumenge seguiran les activitats de diversió en família i en un entorn natural únic.

MónNatura Delta de l’Ebre és aquest cap de setmana l’escenari d’una gran festa familiar en què els nens i nenes gaudeixen d’espectacles, música, jocs i tallers infantils rodejats del paisatge, les tradicions i la gastronomia del Delta de l’Ebre.

Aquest dissabte ha estat el primer dia de la festa i ha aglutinat més de 500 persones d’arreu de Catalunya. Seguint amb la línia de l’any passat, la festa està dedicada a la natura i a l’entorn del Delta, amb tallers sobre les fascinants aus del Delta de l’Ebre, jocs de la desconeguda fauna que viu al mar, parades de productes tradicionals i moltes més propostes per divertir-se en família.

MónNatura Delta fa anys!

La Festa dels menuts coincideix amb el setè aniversari d’aquest equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera, per al qual han passat ja més de 150.000 visitants i que convida a fer un viatge que combina terra i mar, aigua dolça i aigua salada, peixos i aus. MónNatura Delta està format per un conjunt d’espais que donen valor tant al territori com a la biodiversitat de flora i fauna que els envolta.

La Fundació Catalunya La Pedrera està compromesa amb la preservació i gestió del patrimoni natural i treballa per la sensibilització i l’educació ambiental. També ofereix oportunitats als que més ho necessiten, fomenta el talent, la creació, l’educació, i la cultura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.