Continua el cicle de les festes tradicionals de l’Arròs. Arriba el torn de la plantada a Deltebre el pròxim diumenge. El municipi la celebra des del 2001 per escenificar les diferents feines que es portaven a terme durant el cicle del cultiu de l’arròs de la mateixa manera en que ho feien els avantpassats. La Finca de Bombita serà, un any més, escenari de la celebració de la plantada de l’arròs al municipi deltaic. Una sèrie de tradicions de caràcter més lúdic acompanyaran a la tradicional plantada per part dels pagesos més veterans.

La tinent d’alcalde, Anna Giménez, va anançar al programa Plaça Major que la festa començarà amb un esmorzar amb productes de la zona i cuinat per restauradors del Delta. La jornada inclourà una representació de la companyia Delta Teatre d’un obra jocosa i popular. Altres activitats acompanyaran la jornada i els visitants, que podran perxar, passejar en carro o aprendre a tirar el rall. També hi haurà alguns jocs tradicionals i, com no, la música no hi faltarà. Podeu veure aquí totes les activitats de la Festa de la Plantada de l’Arròs a Deltebre.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.