El comitè d’Apel·lació, després de dos dies analitzant les al·legacions dels equips implicats en el conflicte de la promoció d’ascens a Segona, ha decidit aquest dijous al vespre postposar (fins al dimarts probablement) el seu veredicte.
Això vol dir que, fins ara, no hi ha resolució i que aquest cap de setmana tampoc hi haurà promoció d’ascens a Segona. I, per tant, no sé sap si la jugarà el Perelló o si ho farà el Jesús Catalònia.  Si no hi ha res de nou, caldrà esperar fins  la setmana vinent, per saber-ho. Uns dies més d’incertesa.
També cal tenir en compte que diumenge se sabrà si el Catllar confirma l’ascens en la promoció d’ascens a Primera. Va guanyar el Caldes 0-2 en l’anada. D’aquesta manera, si puja, la Canonja, independentment de la decisió d’Apel·lació, estaria salvada. I això pot aclarir el conflicte.
El Perelló va quedar segon en la lliga, però el Jesús i Maria, campió, no podia pujar. Això va comportar que es pensés que el segon classificat pujava directe i que el tercer, el Catalònia, jugava la promoció d’ascens.  Llavors, com ja és conegut, van aparèixer les al·legacions de la Canonja en base a l’article 208 (apartat a) que representava una confusió en el sentit comú que s’havia aplicat una vegada el Jesús i Maria es va proclamar campió.
La resposta definitiva la tindrem la setmana vinent.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.