Prat de Comte, el poble més petit de la Terra Alta, va fer una crida fa quatre anys per oferir habitatge i feina a parelles amb fills en edat escolar per evitar el tancament de l’escola. L’allau de famílies interessades va desbordar les previsions.

Però, quina és la situació ara mateix? Va ser bona la iniciativa? Ho sabrem aquest diumenge a ‘Als 4 vents’, que en parlarà amb l’alcalde en funcions Juanjo Malrás i la presidenta de l’AMPA de l’escola Mare de Déu de la Fontcalda, Montse Subirats, que també és mare de 3 dels 7 alumnes del centre.

El programa es realitzarà en col·laboració amb Canal Terres de l’Ebre i estarà copresentat per Ruth Gumbau i Sara Hernández. El podreu seguir aquest diumenge 9 de juny a les 18h en ‘streaming’ per www.laxarxa.cat i una trentena de televisions locals. Consulteu-ne aquí la llista completa.