Són molts els pobles que compten amb diversos nuclis urbans dins els seus termes municipals. La seua gestió des dels ajuntaments pot ser complicada sense la comunicació adequada. En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, l’alcalde en funcions i electe Joan Roig ha anunciat que l’Ajuntament d’Alcanar ha decidit incloure al seu cartipàs dos regidors per a Les Cases i Alcanar Platja. Es pretén, així, crear un canal de comunicació més fluid amb els veïns d’Alcanar Platja i Les Cases per copsar la problemàtica.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.