ACN (Tivissa) – Els Bombers han donat per controlat cap a tres quarts de set de la tarda d’aquest dijous l’incendi situat entre Tivissa i Rasquera, a la Ribera d’Ebre, que cremava des de poc després de les dues a la zona dels Burgans. El foc ha mobilitzat tretze vehicles i tres mitjans aeris dels Bombers.

Els efectius han centrat els esforços en el flanc dret per evitar que avancés cap a un barranc. Segons els Agents Rurals, les flames han cremat 1,4 hectàrees de pi blanc i matolls. A la zona també hi han treballat tres vehicles de les agrupacions de defensa forestal (ADF), juntament amb efectius dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.