ACN (Pradell de la Teixeta) – El dispositiu d’extinció de l’incendi que crema des de dos quarts de cinc de la tarda d’aquest dimecres en una zona boscosa entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella (ambdues al Priorat) ha augmentat fins a prop de 40 dotacions, 7 de les quals aèries (que ja s’han retirat ara mateix del lloc de l’incendi).

Des dels Bombers s’indica que el flanc esquerre del foc està pràcticament estabilitzat, i que el cap no avança, per la qual cosa es confia en poder-lo controlar en les pròximes hores. Els esforços majoritaris es concentren en el flanc dret. Els Agents Rurals estimen que la superfície afectada és de 10 hectàrees, 2 menys que les que preveien inicialment els Bombers. El foc ha obligat a interrompre la línia ferroviària R15 per la proximitat de les flames i Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat.
(S’ha actualitzat el nombre de dotacions que treballen a l’incendi i la superfície afectada)

Renfe ha informat que a petició dels Bombers ha interromput la circulació ferroviària al tram Marçà-Falset i Pradell de la R15. Per garantir la mobilitat, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera per als quatre trens de la línia que resultaran afectats.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.