A les 22:40 aproximadament de la nit d’aquest dilluns han saltat les alarmes per un incendi en un garatge del Carrer Cristòfol Despuig. S’ha donat l’avís al 112 i s’han activat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que han acudit als llocs dels fets, molt propers a un lloc de restauració concretament al restaurant la “Tagliatella”.

Les primeres informacions indiquen que un cotxe s’ha pogut incendiar i els esclafits eren evidents, com es pot apreciar a les imatges adjuntes.

Fins als llocs dels fets, a més de les dotacions dels Bombers s’han desplaçat dotacions de la policia local que han desallotjat les immediacions del lloc dels fets, per tractar-se d’un fum tòxic.

Ampliarem la informació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.