El futbol ebrenc està vivint unes hores de molta incertesa i alguns equips podem acabar patint les conseqüències de la lletra petita del reglament de la Federació Catalana de Futbol.

El Jesús i Maria, campió del grup 33 de tercera catalana, era conscient que mai podria aconseguir l’ascens directe per la sanció imposada ara fa dos anys, i que el seu lloc l’ocuparia el Perelló, i així el CF Jesús Catalònia com a tercer classificat obtindria el premi de la promoció que avui se sorteja a Tarragona.

Però les coses han canviat. Segons un informe oficial la plaça d’ascens directe del grup 33 es perdria i únicament el segon classificat, el Perelló, que fa una setmana va celebrar l’ascens, es veuria abocat a jugar la promoció.

Els interrogants que s’obrin ara són molts i amb variades afectacions a altres equips que devien ocupar les places que teòricament quedaven lliures a tecera catalana. La rumorologia apunta que la plaça que no tindrà ningú de manera directa a segona catalana seria per l’Ascó que ha demanat jugar en aquesta categoria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.