Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita ha programat per demà divendres, 24 de maig, a les 20 hores, l’acte de final de la campanya per a les Eleccions Municipal del 26 de maig.

Els republicans han programat un acte lúdic i reivindicatiu de l’#orgullrapitenc a la plaça del barri del Xicago per cloure aquests 15 dies de campanya electoral, en què la gent d’Esquerra ha fet arribar a la població el missatge que està disposada a seguir treballant tenaçment, amb convicció i amb un projecte ambiciós, per fer realitat una Ràpita de tothom i per a tothom, una societat més pròspera, més justa i més lliure, amb el suport del poble rapitenc.

El tancament de campanya estarà marinat amb vermut rapitenc i amenitzat amb música i la millor companyia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.