Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal presenta un nombre destacat de llistes amb joves al capdavant en aquestes eleccions municipals del proper 26 de maig. Aquest és el cas de Jordi Forné, l’alcaldable d’Alfara de Carles, que amb només 22 anys es convertirà en alcalde d’aquest municipi a partir de diumenge perquè és l’única candidatura que s’ha presentat. “Hem de fer coses noves, perquè si les coses es fan igual tota la vida, al llarg del temps van perdent”, ha assegurat Forné. A més, el futur alcalde d’Alfara de Carles ha afegit: “Els joves hem d’implicar-nos i aportar el nostre gra de sorra”.

En la mateixa línia s’ha expressat el que va ser l’alcalde més jove de les Terres de l’Ebre l’any 2015, Joan Juncà de la Torre de l’Espanyol: “Sóc dels que pensa que el jovent hem d’implicar-nos, sobretot, amb el tema del despoblament rural. Si nosaltres no anem al capdavant, ningú ho farà per nosaltres”.

La candidata a l’alcaldia de Tivenys per Implicats-Acord Municipal, Eva Roig, ha destacat la importància de “rejovenir idees, propostes i iniciatives” per donar un impuls als nostres pobles. Roig també ha reivindicat una política municipal transparent “on tothom pugui donar les seves idees”.

Aquesta idea també ha estat compartida per l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig: “La proximitat, la col·laboració ciutadana, la cogoverenança amb els veïns i les veïnes han de ser la palanca que impulsi amb força cada pas que fem els joves quan governem els nostres pobles”.

Joan Roig també ha remarcat que els joves republicans governaran amb “optimisme, il·lusió, ferms a l’hora d’executar els projectes i propers amb el dia a dia”.

El president de la Federació d’ERC de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha destacat: “Els joves sempre han liderat i protagonitzat els canvis que s’han donat al llarg de la història i, per això, aquests joves seran la palanca de l’impuls republicà que faran avançar les Terres de l’Ebre i aconseguir la República”.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.