Diumenge dia 19 de maig de 2019, el Perelló va acollir la 7a edició dels 10.000 i 4a dels 5.000 del Perelló, amb un total de 150 participants que passaren per la línia d’arribada, on els més ràpids en cobrir els 10 kilòmetres van ser Ali Fathi amb un crono de 32 minuts i 34 segons i Sandra Vidiella amb un registre de 41:06.

La col·laboració d’empreses locals que han participat amb la bossa del corredor ha estat indispensable, així com tot l’equip de voluntaris locals que es van sumar per fer possible la cursa. Va ser un matí fresc, acompanyat per aire i que no van deixar enfilar les temperatures dels termòmetres. Tot i així, els atletes molt contents al finalitzar la cursa del Perelló.

Destacar l’increment de participants de la cursa dels 5.000 (entenent que és un recorregut més assequible) i on van quedar primers classificats en travessar la línia d’arribada van ser Adam Maijó amb una marca de 15 minuts i 48 segons mentre en noies dominava la cursa la corredora local Gina Brull aturant el cronòmetre en un registre de 21 minuts i 27 segons.

Aquesta és la 4a cursa del calendari del circuit dels Running Series. La propera cita del calendari serà el 9 de juny a Santa Bàrbara.

Classificacions: http://www.elperello.cat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.