Durant el matí de l’1 de maig, els campredonencs i les campredonenques ens vam enllaçar pels presos polítics i per les preses polítiques. Va ser un acte emotiu, en el marc de les Jornades del patrimoni històric, que va tenir lloc des de la planta baixa fins al pis superior de la torre templera de Font de Quinto per tal de recaptar diners per a la caixa de solidaritat.

Un acte organitzat per L’Associació Cultural Soldevila i Òmnium cultural, que usant la simbologia del color groc i sota el càntic dels Segadors, mitjançant una dolçaina, poguéssim transmetre el nostre sentit de revolta i d’indignació per aquesta mena de segrest legal al qual estan sotmesos els presos i les preses pels seus ideals polítics. un centenar de persones ens vàrem enllaçar pels drets ciutadans de tothom.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.