Les eleccions d’aquest diumenge donaran pas a la 12a legislatura des de la restauració de la democràcia. La que ara acaba ha estat marcada per dos fets claus i inèdits a la història recent d’Espanya. El primer, la crisi política catalana, amb la convocatòria d’un referèndum d’independència i l’aplicació de l’article 155 de la constitució. La segona, una moció de censura que feia fora del poder el govern del PP de Mariano Rajoy i feia president a Pedro Sánchez, del PSOE, amb uns suports parlamentaris mínims. Fruit d’aquesta fragilitat, Sánchez es va veure obligat a convocar eleccions anticipades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.