La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre ha celebrat l’acte d’homenatge als 58 treballadors que s’han jubilat durant el 2018 i als 17 professionals que commemoren els 25 anys de treball als centres del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre (SAP) i a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC).

La Sala Terres de l’Ebre de l’Edifici de les Delegacions de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha acollit més d’un centenar de persones entre homenatjats, companys, familiars i directius de l’ICS en un acte tradicional que enguany ha estat presidit per la directora dels Serveis Territorials de Salut, Mar Lleixà; per la directora del SAP, Maria Ferré; i per la directora de l’HTVC, Maria José Rallo; les quals han adreçat als assistents unes paraules de salutació i benvinguda.

Seguidament, hi han intervingut Gaspar Masdeu, cap del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital, en nom dels professionals que fa 25 anys que treballen a la institució, i Noemi Arbues, metgessa de família del Servei d’Atenció Primària, en nom dels companys jubilats.

A continuació, diferents membres del Comité de Direcció, han fet el lliurament als professionals homenatjats de la reproducció d’una obra numerada i signada, representativa de la nostra terra, donació del pintor Cèsar Estrany, el qual també ha adreçat unes paraules als assistents a l’acte.

Els assistents han gaudit del concert Col·lecció privada, amb guitarra i veu a càrrec de Sergi Trenzano i Artur Gaya. El gerent territorial, Carlos Tobar, ha conclòs l’acte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.