Després del concert inaugural amb “Los Sirgadors” el mes passat, el proper diumenge 5 de Maig comença el cicle “Lo riu és música” a bord de Lo Sirgador amb l’actuació de l’artista constantinenc, Domi Garcia.

“Lo riu és música” està format per una sèrie de concerts que es fan tot navegant pel riu Ebre fins a l’illa dels Bous a la posta de sol. Cada 15 dies, aproximadament, i en cap de setmana, oferiran actuacions d’artistes catalans i del territori amb diferents estils i formats. Tot i que podríen ampliar l’oferta, si convé, més endavant.

La nostra intenció és que es converteixi en un cicle permanent i que Lo Sirgador esdevingui un aparador privilegiat de l’oferta musical al territori, atès que disposen d’un espai incomparable per a esdeveniments culturals i volem compartir-lo amb tothom.

Al llarg del cicle, es podrà gaudir d’artistes del territori com Montse Castellà, Los Sirgadors o Arrels dels Ports, així com d’altres artistes catalans com Ivette Nadal, Frans Cusnipera o Damià Olivella. Així mateix, d’un repertori de balades, boleros i cançons catalanes de sempre amb la veu de Gonzalo Luna i de Martín Fernández, al piano.

Un any més, col·laboraren amb la Mostra de Jazz de Tortosa amb les actuacions del trio “Tarraco Jazz connection” i amb el saxofonista local, Ivan Benet. Al setembre, coincidint amb les dates del festival Eufònic, actuarà a bord la violinista electrònica, Núria Garcia. També ens acompanyarà el trio “Elles”, que l’any passat ens van captivar amb el seu concert a bord.

A més, per tercer any consecutiu estaran a Amposta, a la Festa del Mercat a la Plaça, amb l’espectacle de Pili Cugat i Carlos Lupprian “La Danielle” que tant d’èxit ha tingut les anteriors edicions.

En definitiva, des de Lo Sirgador esperen tenir una bona acollida i el suport de la gent del territori per a poder continuar amb aquest projecte tan il·lusionant i alhora volem aprofitar per convidar artistes i promotors a contactar amb nosaltres perquè ens facin arribar les seves propostes.

Finalment, us adjuntem a continuació un cartell amb algunes de les actuacions programades, que tindran continuïtat fins a finals d’octubre, si no sorgeix cap imprevist. Com hem dit, no descarten afegir d’altres artistes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.