La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del pla Inuncat per l’episodi de mala mar per aquest divendres i dissabte. Els serveis d’emergències han alertat especialment de les circumstàncies de perill que es poden donar al litoral sud, en algunes comarques del Montsià, el Baix Ebre i el Baix Camp. En aquestes zones es donaran episodis de mar brava i les onades podran superar els quatre metres d’alçada. D’altra banda, Protecció Civil ha activat en fase de prealerta el pla Ventcat. Les ratxes de vent podran superar els 70 quilòmetres per hora en alguns punts del territori, segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya. De moment, el telèfon d’emergències ha rebut 180 trucades relacionades amb els efectes de la ventada aquest divendres, la gran majoria al Barcelonès (42) i al Vallès Oriental (39).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.