El Banc de Sang s’ha sumat a la campanya mundial “Bleed for the Throne” d’HBO, coincidint amb el llançament de la darrera temporada de la sèrie Joc de Trons, Des d’aquest dimarts 16 d’abril, un dia després de l’estrena, es farà una campanya especial de donació a tots els punts habituals i a la llibreria Gigamesh de Barcelona, l’editorial que té els drets dels llibres de George R.R.Martin. L’objectiu és mantenir estables les reserves de sang, a pocs dies d’iniciar les vacances de Setmana Santa.

La sang és una de les grans protagonistes de la sèrie Joc de Trons. Per això, hi ha actives diverses accions per promocionar el llançament de la temporada final de la sèrie. Una d’elles és una campanya de donació de sang que ja ha passat per 15 països d’Amèrica, Àfrica i Europa. “Bleed for the Throne” és el nom de l’acció, que recorda moments mítics de personatges com Tyrion i Cersei Lannister, Jon Snow o Arya Stark, plens de sang, i convida els fans de la sèrie a sagnar pel tron.

La iniciativa arriba dimarts 16 d’abril a Catalunya i manté el mateix esperit. “Tots aquests personatges van sagnar pel tron. I tu? Ho faràs?” Aquesta és la crida per fomentar la donació de sang. Els hospitals amb Banc de Sang estaran decorats amb imatges de la sèrie i hi haurà detalls per a totes les persones que vinguin a donar sang.

Els punts i horaris de donació de dimarts 16 d’abril es poden consultar al web donarsang.gencat.cat/sagnapeltron

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.