L’Agrupació d’Empresaris Turístics de Peníscola (AGRETUR) habilita novament la seva borsa de treball per recollir, i canalitzar posteriorment entre els seus associats, totes aquelles sol·licituds d’ocupació que se’ls vulgui fer arribar amb motiu de les recents informacions que vaticinen la necessitat d’incorporació de fins a 1.000 persones per cobrir els diversos llocs de treball vacants a Peníscola des d’aquesta Setmana Santa fins a l’estiu (bé sigui amb continuïtat per a tota la temporada, ja sigui com a reforços en els períodes de vacances i estivals)

A través de la pàgina de la Xarxa Social Facebook ha llançat un important avís en què expliquen a tots els interessats quines vacants es busquen en l’actualitat i quins són els passos a seguir per interessar-se per n’aquestes ofertes.

Aquests són alguns dels llocs que ofereixen: Cambrers (en Buffets Hotels, Restaurants, Bars, Cafeteries, Pubs i Locals d’Oci), Cuiners (en Complexos d’Allotjament, Restaurants i locals SlowFood), cambreres de Pis / Habitacions (en Complexos d’Allotjament i Empreses de Gestió de Lloguer d’habitatge Turística); Socorristes (en Complexos d’Allotjament, Parcs recreatius, Comunitats de propietaris), Fisioterapeutes titulats per a Centres Wellness i SPA, Operaris de Manteniment amb FP, etc.