Sant Jaume d’Enveja s’ha despertat aquest matí amb una sorpresa molt desagradable. Han aparegut pintades del partit d’extrema dreta de VOX, per totes les pilastres del pont que entrellaça les poblacions de Deltebre i la del Montsià, el Pont lo Passador.

Foto: Cedida

Des de l’ajuntament de Sant Jaume s’ha denunciat públicament a través de les xarxes aquesta acció incívica: “Quina manera d’embrutar lo que és de tots. Simplement una vergonya“.

Foto: Cedida

Les càmeres que hi ha ubicades al pont per controlar les matrícules dels tractors que creuen el riu, poden ser una peça clau per a la investigació que s’ha obert pels Mossos d’Esquadra, per tal d’identificar-ne als autors d’aquesta bretolada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.