Els agents de la policia cientifíca de la guàrdia civil de Castelló investiguen un cas d’una desaparació a Ulldecona, d’una noia que fa quinze dies que va desaparèixer després d’haver mantingut una discussió amb la seva parella a Vinarós.

Divendres a la tarde els efectius del cos, van entrar al domicili acompanyats de gossos especialitzats en la localització de persones i van detenir per presumpta violència de gènere a l’home de procedència moldava i vint-i-dos anys d’edat, com a principal sospitós de la desaparació de la jove de vint anys.

Segons apunten fonts de la investigació, el dia 15 de febrer va tenir lloc una forta discussió en una discoteca de Vinaròs. La baralla va ser presenciada per molta gent.

Les fonts també apunten que va ser una amiga de la desapareguda qui va donar la veu d’alerta sobre la desaparició. Van fer un comunicat a través de Facebook explicant la situació, el 20 de febrer, aproximadament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.