L’alcaldessa de Tortosa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha anunciat que el candidat a l’alcaldia del poble de Vinallop continuarà sent l’actual alcalde, José Antonio Estíbalez. Estíbalez té 60 anys i és alcalde pedani des del 2013. En els darrers anys, i després de la construcció de l’Àrea Ciclista, el poble de Vinallop ha millorat les escoles, la coberta de la pista poliesportiva, l’asfaltatge del carrer Barranc de Roé, s’ha millorat el paviment i la seguretat de la carretera T-331 que travessa el poble amb un semàfor a la C-12.

Meritxell Roigé ha destacat “la capacitat de treball i de servei públic de José Antonio Estíbalez, i l’experiència que aporta a l’equip de la candidatura”. José Antonio Estíbalez i Panisello és administratiu i ha treballat en diferents empreses del sector de la maquinària de la construcció. Ha estat president de la comissió de festes de Vinallop i vicepresident de la Unió Cultural del poble.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.