L’Handbol Amposta va perdre per un ajustat per 27 a 28 davant el Puchi d’Eivissa, en un partit que es va decidir durant els últims minuts. Va ser 90 segons abans del xiulet final quan Ana Boned va marcar el gol del triomf per a les eivissenques. Tot després de remuntar un marcador que anava tres gols per sota a meitat de la segona part. Un partit molt intens i igualat en alguns trams, que es va reoldre pels detalls. Amb tot resolt, la lliga regular acabarà la propera jornada. EL conjunt ampostí jugarà a la pista del Mislata.

ALINEACIÓ CH. AMPOSTA “LAGRAMA”: Marta Gàlvez, Paula Ripoll (1), Georgina Vila (6), Andrea Haro, Sara Alonso (1), Esther Juncosa (3), Gemma Gàlvez (5), Noelia Lazaro, Erika Graciani (4), Lluïsa Hierro, Xoana Iacoi (3), Laia Hernández (2), Zulema Asensio (2). Entrenador Mateu Castellà.

Altres resultats del CH Amposta

CADET FEMENÍ

CH. Amposta “Naturebre” 24 – CEACA Tàrrega 13

INFANTIL MASCULÍ

Handbol Sant Cugat 11 – CH. Amposta 34

ALEVÍ MIXT

CH. Martorell 6 – CH. Amposta 10

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.