Junts per Arnes vol regular l’entrada de turistes als seus espais naturals dels Ports per evitar-ne la massificació. L’alcalde i candidat a les municipals del 26 de maig, Joaquim Miralles, va explicar que ja tenen el projecte i que consistiria en limitar l’entrada de vehicles en espais com el Toll del Vidre i els Estrets. És un sistema que ja funciona a Beseit, ha explicat Miralles: “restringir l’accés motoritzat, habilitar un pàrquing per la gent que es vulga anar a banyar, al costat mateix del riu, però en unes places limitades i que fosa el Parc Natural qui ho digués”. En paral·lel, l’ajuntament ha anat arranjant els camins i els pròxims en arreglar-se seran el camí Antic d’Horta i el camí del Molí, dos vies d’importància turística pel municipi terraltí.

Miralles, amb només 26 anys, és alcalde des de finals de 2017 quan va agafar el relleu a Xavier Pallarés, actual delegat del govern a les Terres de l’Ebre. Reconeix que ara ja no necessita la seva tutela i que ja s’ha donat a conèixer als veïns. Una de les màximes preocupacions de l’alcalde d’Arnes és l’arrelament dels joves al municipi, tenint en compte la tendència al despoblament que afecta a la Terra Alta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.