Ple de gom a gom. Així és com es presentava la candidatura de Junts per l’Aldea, en un acte que va tenir lloc a la sala polivalent Ramón Salvadó a la llar de jubilats de la població del Baix Ebre.

L’alcaldable Xavi Royo ha confeccionat una llista transversal i de molta qualitat, tan humana com professionalment parlant. “Amb gent de molt talent, que vol un poble ben planificat, en actuacions rigoroses, en igualtat de condicions per a totes les empreses de l’Aldea, sense”enchufisme”, ni amiguisme, que vol potenciar l’economia de tots els sectors. Canviarem l’Aldea de dalt a baix” va sentenciar Royo que afegia que “l’Aldea no pot perdre aquesta oportunitat de fer un gran canvi. Hem deixat passar massa trens“.

A més va afegir “que no havia vist mai tanta i tanta gent, en un acte així a l’Aldea“. Tres eixos centraran la campanya electoral que protagonitzaran els membres del partit de centredreta: la imatge de l’Aldea, l’economia del poble i la transparència en la gestió municipal.

Royo aspira a l’alcaldia fent tàndem amb Irene Negre, un dels valors a alça de la política ebrenca, membre del secretariat de la Crida Nacional. Actualment a l’Aldea goberna Esquerra Republicana, després que en les eleccions del 2015 tragués majoria absoluta.

Un acte que va tenir un record especial i molt emotiu, per a dos aldeans que ens han deixat fa pocs mesos i que estaven molt units a l’alcaldable com eren el metge Agustí Queral i Miquel Alegre. No es va voler perdre aquest acte, l’alcaldable per Junts per Deltebre, Lluís Soler, qui també va encoratjar a Royo per optar a l’alcaldia.

Royo va presentar a tota la candidatura que té en Irene Negre, membre del secretariat nacional de l’ANC i membre a la vegada de la Crida, com a número 2 d’aquesta llista. En tercer lloc està Pili Centelles seguida de Josep Franch, Pepe Caballé i Berta Royo. Completen la candidatura Jordi Mauri, Lucrecia Bertomeu, Carlos Gilabert, Noemí Chavarria i Eva Brull. Una candidatura que l’alcaldable aldeà va sentenciar que “s’estimen el seu poble i creuen el projecte per canviar l’Aldea de dalt a baix“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.