El candidat d’ERC-Entesa per Flix, Francesc Barbero, diu al PSC que reclamin a Pedro Sánchez l’aixecament de l’impost a les nuclears enlloc. Ha sortit al pas així a les crítiques dels socialistes, que acusen ERC de recaptar l’impost suspès pel TC. Segons el primer tinent d’alcalde flixanco, l’impost es recapta perquè són les elèctriques que el paguen en previsió del que pugui decidir el tribunal i que la Generalitat no l’inverteix per si finalment l’ha de retornar.

Barbero també va defensar a l’Entrevista de l’Ebre Notícies un model industrial per la Ribera d’Ebre Nord que no sigui subsidiari d’altres industries, com ara ho és l’abocador de Riba-roja. O que la descontaminació del pantà de Flix serà un punt d’inflexió pel futur del municipi així com els beneficis fiscals que el Govern aprovarà si cal, sense aprovar els pressupostos. I és que reconeix que els treballs han donat una imatge negativa del poble i fa difícil l’atracció d’empreses.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.