Un xoc frontal entre dos turismes ahir al vespre a la N-340 a la Ràpita, va causar dos ferits de diversa consideració. Un dels cotxes que va col·lidir va acabar volcant després de patir la col·lisió, fent necessària la intervenció dels efectius dels Bombers per rescatar a la víctima. El Servei d’Emergències Mèdiques va evacuar ambdós afectats, en estat menys greu, a l’Hospital d’Amposta.

El xoc es va produir a les 20.40h al punt quilomètric 1.073,5 de la N-340, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, dos turismes van patir una topada i un d’ells va acabar bolcant.

El SEM es va traslladar al lloc amb tres ambulàncies per atendre els homes i els va evacuar a l’Hospital d’Amposta. També es van activar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.