Els atletes de la Unió Atlètica del Montsià informa que els atletes Edgar Nolla i Pol Torrent, han estat preseleccionats per la Real Federació Espanyola d’Atletisme, per anar al Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que tindrà lloc a l’estiu a Baku, capital d’Azerbaidjan.

Han estat escollits després del seu gran campionat d’Espanya  a València, on Edgar Nolla va ser plata en 60 metres llisos, bronze en perxa i Pol Torrent va ser bronze en 800 metres llisos. Els entrenadors dels dos joves atletes són Enric Obiol i Llorenç Sales.

Un premi que és un estímul per a entrenar amb encara més motivació per a intentar entrar en la selecció definitiva”, diu en el mur de Facebook de la Unió.

Noticía publicada per Imagina Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.