En un món globalitzat on vivim, la internacionalització de productes i d’empreses és una oportunitat clau per treure el màxim rendiment al mercat. A les Terres de l’Ebre hi ha més de 400 empreses que internacionalitzen a altres països de manera regular. Països com per exemple als Estats Units, a l’Europa més nòrdica i també a la central, tot i que també per la part de Rússia i a l’Àfrica. El nostre territori té una gran varietat de sectors, com ara l’agroalimentari, la indústria i l’agricultura. Des de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat es dediquen a ajudar a trobar oportunitats de negoci a les diferents empreses. A les terres ebrenques, un dels seus projectes per aquest any és potenciar l’aqüicultura a Johannesburg, Sud-àfrica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre