Una dona va resultar ferida greu diumenge, a darrera hora de la tarda en un accident a l’altura del càmping Els Alfacs. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l’avís el van rebrer a les 20.59 hores i van desplaçar-hi cinc dotacions fins al lloc dels fets. Un turisme va xocar contra una palmera d’una rotonda, resultant ferida greu la dona que conduia el vehícle.

Fins als llocs dels fets es van desplaçar efectius del Mossos d’Esquadra, de la polícia local de la Ràpita i efectius dels Serveis d’Emergències Médiques que van assistir a la dóna in situ i posteriorment la van desplaçar a un centre sanitari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.