Consternació a Deltebre per l’accident mortal que s’ha produït aquesta matinada al punt quilòmetric 15,5 de la carretera T340, on un vehicle on anaven dos joves de la població ha tingut un accident i un dels dos joves ha mort. L’altre jove ha resultat ferit i ha estat traslladat a un centre hospitalari. En concret ha succeït a les 5:40 hores a la carretera direcció a Riumar, abans d’arribar al pont dels Moros.

Segons informa el Servei Català de Trànsit s’ha registrat un accident de trànsit al punt quilomètric 15,5 de la T-340 a l’altura de Deltebre (Baix Ebre), en sentit Riumar. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 04.40 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor, J.C.S., un home de 21 anys i veí de Deltebre. Per la seva banda, el passatger davanter ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital d’Amposta.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència d’aquesta tràgica notícia l’Ajuntament de Deltebre, que tenia previst per aquest diumenge realitzar la jornada de portes obertes al complex esportiu, ha fet un comunicat suspenent l’activitat que es tenia que dur a terme.

Ampliarem la informació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.