ACN (Camarles) – Un home i una dona, de nacionalitat espanyola i anglesa, han estat detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors de delictes d’estafa, apropiació indeguda i furt d’ús de vehicle. Tenen 29 i 26 anys i són veïns de l’Ampolla (Baix Ebre). Els fets han succeït a Camarles, des de l’octubre passat fins ara. Els arrestats feien creure a una persona d’avançada edat, de nacionalitat anglesa, que pateix Alzheimer, que li reparaven el vehicle. Li cobraven per les suposades reparacions però no feien res al cotxe. També li van sostreure el vehicle a la víctima, un dia que el tenia estacionat a Tortosa, i li van tornar al cap d’una setmana, fent-li pagar les suposades taxes per treure’l del dipòsit municipal, on li van dir que l’havien trobat.

Un dels detinguts treballa a un taller mecànic i li feien creure a la víctima que li reparaven el cotxe sense fer-li res. La policia també va comprovar que el vehicle mai va ser dipositat a Tortosa sinó que el van tenir els detinguts durant dies per usar-lo. A més a més, van seguir aprofitant-se de la víctima fins a extreure-li 14.000 euros del compte corrent.

Quan les mateixes persones van intentar fer la mateixa estafa a una altra persona gran, de nacionalitat anglesa, aquest se’n va adonar a temps i no va patir tant perjudici econòmic.

Els detinguts, que van quedar en llibertat després de declarar en seu policial, estan pendents de ser citats per l’autoritat judicial.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.