Una desena de Mossos d’Esquadra s’han presentat aquest matí a l’Ajuntament de Deltebre per recollir documentació dels anys 2007 a 2015, període en que governaven els alcaldes Gervasi Aspa (ERC) i després Jose Emilio Bertomeu (PSC).

Concretament des del 2007 al 2011 era l’etapa en que va governar Gervasi Aspa i del 2011 al 2013 Aspa va ser alcalde en coalició amb el PSC. Del 2013 al 2015 va cedir l’alcaldia a José Emilio Bertomeu.

El Mossos, amb una ordre judicial, han accedit a les oficines municipals i s’han dedicat a incautar documentació, com a material probatori d’una investigació que encara es troba en secret de sumari, motiu pel qual no hem pogut saber que es el que s’estava investigant.

Cal ressaltar que fonts municipals destaquen que aquesta investigació s’ha produït en un clima de plena normalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.