El dissabte vinent 16 de març a les 18 h la Xarxa Amposta presentarà al Teatre de la Lira Ampostina l’espectacle “L’inventor d’il·lusions” d’Enric Magoo, un dels principals mags del nostre país.

Viurem una visita guiada pel taller laboratori de l’increïble Professor Gargot; amb el que ens endinsarem pel món dels invents i els efectes especials de l’il·lusionisme. Potser podrà donar respostes a totes les preguntes màgiques que sempre ens hem fet sobre qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen? I tot això a partir de la representació d’un fantàstic espectacle de la mà del“GrandMack,” que serà l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

Enric Magoo és un mag professional que compta amb nombrosos premis i mencions, tant nacionals com internacionals, en el seu llarg currículum. Magoo dedica part del seu temps als espectacles infantils, amb una inclinació a barrejar l’espectacle i els elements pedagògics de la màgia combinant els jocs de mans amb un col·loqui constant amb els infants, ensenyant-los que la màgia és un mitjà de comunicació i expressió fascinant i atractiu per ell mateix.

El preu de l’entrada serà de 7€ pels socis de la Xarxa, i de 6€ pels no socis. Les entrades es podran comprar anticipadament online fins una hora abans de començar a: xarxaamposta.fila12.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.