La protectora d’animals Engrescats ha denunciat a través de les seves xarxes socials el mal estat en que es trobaven sis gossos bretons d’un caçador de Santa Bàrbara. El Seprona ha requisat els sis animals que els tenia maltractats i en condicions lamentables. Els gossos, 5 femelles i 1 mascle, estan plens de paràsits, interns i externs i amb sarna, entre d’altres problemes.

L’associació animalista explica que dos de les gosses havien parit feia pocs dies i els cadells estaven dins d’una bossa d’escombraries morts, suposadament, matats al poc temps de néixer. La llet de les gosses els queia de les mamàries, expliquen els voluntaris. Al mateix temps a la denúncia fan constar que el lloc on t’habitaven els gossos era petit, brut i estava sense aixopluc.

Ara ja es troben a la protectora i han rebut l’assistència mèdica necessària per part del veterinari. D’altra banda el propietari dels animals ha estat denunciat i ara començarà el procès judicial on els animalistes esperen es faça justícia per la situació en que van trobar als gossos.

Denunciem!!!! Aquests gossos estaven dins de la població de Santa Bàrbara, com pot ser que ningú hagi dit res!!!!!????! Si els agents , no els haguessin vist allí estarien…No normalitzem lo que no es normal, això no és normal!!!!!!”, han denunciat a través del seu facebook els voluntaris de l’associació animalista.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.