Ciutadans (Cs) creix a les Terres de l’Ebre i crea una agrupació local per primera vegada a la comarca de la Ribera d’Ebre, concretament a Móra d’Ebre. El nou grup s’ha constituït recentment en una reunió a la qual van assistir afiliats, simpatitzants, el secretari d’organització de Cs a la província de Tarragona, Fernando Pecino, i la coordinadora d’organització del comitè territorial Tarragona Sud, Carme Margalef.

La junta de l’agrupació local de la formació taronja a Móra d’Ebre està formada per Cristina Martínez com a coordinadora; José Aquilino Martínez com a secretari; Eduard Ferrer, responsable de xarxes socials i comunicació; Fernando Ambrós, responsable de política municipal, i Maria Pilar Ripoll com a responsable de logística.

La formació taronja consolida el seu creixement a les Terres de l’Ebre, on ja té presència a tres de les quatre comarques ebrenques i ha començat a treballar als municipis de Tortosa, Amposta, Deltebre, l’Aldea, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, la Sénia, Benisanet i Sant Carles de la Ràpita. La formació taronja presenta a Móra d’Ebre un projecte de centre, inclusiu i amb l’objectiu d’atendre les necessitats reals dels ciutadans. Cs seguirà organitzant carpes informatives i altres activitats per donar a conèixer el partit a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.