Els Bombers de la Generalitat van haver de sufocar un foc ahir a Sant Carles de la Ràpita que va calcinar pràcticament un Audi A6 que estava aparcat al carrer Vinaròs de la població costanera. El cotxe es va cremar en un noranta per cent sense haver de lamentar cap persona ferida.

Prop de tres quarts de deu de la nit es va extingir el foc amb una dotació dels Bombers de la Generalitat va acudir als llocs dels fets per apagar l’incendi. En les darreres hores han hagut d’apagar altres tres vehicles cremats al Vendrell, a Reus i a la Selva del Camp.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.