La Denominació d’Origen Terra Alta organitza el proper dilluns 11 de març la seva primera jornada professional a la Costa Daurada. El showroom, destinat a la restauració i distribució, així com a prescriptors i premsa especialitzada, tindrà lloc a Cambrils, a l’Hotel Estival Eldorado (C/Doppler, 1) entre les 16:30 i les 20:30h.

Els assistents podran tastar més de 120 referències de gamma mitjana-alta de la trentena de cellers que participaran d’aquesta jornada que pretén apropar els vins de la Terra Alta a les costes de la demarcació de Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.