Dos treballadors han resultat ferits després de patir un accident laboral a la central tèrmica Plana del Vent, a Vandellòs, davant de les centrals nuclears de Vandellòs I i Vandellòs II.

Segons ha informat el ‘Diari de Tarragona’, l’accident s’ha produït la tarda d’aquest dijous, 28 de febrer, quan hi ha hagut una explosió a causa d’una fuga d’aire a pressió. L’explosió ha causat que una porta colpegés dos treballadors que es trobaven al lloc dels fets en aquell moment, deixant-los ferits.

Un dels treballadors ha patit importants contusions al tòrax i l’abdomen i cremades lleus, mentre que el segon operari té una fractura al braç, segons informa el mateix . Els dos treballadors ferits han sigut evacuats en ambulància, un a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que l’altre ha sigut traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus. En l’incident hi han treballat els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques i els bombers de la planta tèrmica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.