Els Mossos d’Esquadra busquen des d’ahir a mitja tarda a una dona de 82 anys amb alzheimer al Perelló (Baix Ebre) que va desaparèixer mentre la seva parella dormia. La parella viu a una masia i la dona Maria Teresa Ciurana, el moment de la desaparació vestia uns pantalons de pijama blau, un abric vermell i ulleres.

Al voltant de les 21 hores de la nit es va activar el dispositiu de recerca que el formen diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, la patrulla canina dels Mossos d’Esquadra i efectius de la policia local de la població perellonenca a més dels Serveis d’Emergències Médiques (SEM). L’han estat buscant durant tota la nit i a les set del matí s’ha efectuat el relleu per prosseguir la recerca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.