Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra adscrits a la Unitat Regional de Medi Ambient van denunciar administrativament el passat 27 de febrer el propietari d’una explotació ramadera ubicada a Ulldecona (Montsià) per l’abandonament de cadàvers d’ovelles.

Un dia abans, el 26 de febrer, els agents van ser informats que quatre cadàvers d’ovelles havien estat llençats en un tub de desguàs de l’autopista AP-7 al seu pas pel municipi d’Ulldecona.

Arran d’aquests fets els policies van iniciar indagacions i van identificar l’explotació ramadera de la qual havien sortit els cadàvers.

El 27 de febrer els agents van realitzar una inspecció en l’explotació ramadera en la qual es van detectar altres cadàvers d’ovelles a l’interior d’unes foses ubicades en uns terrenys adjunts.

Els agents van denunciar el propietari de l’explotació per una infracció de la Llei 8/2003 de sanitat animal, concretament per l’abandonament dels cadàvers d’animals que puguin causar un risc per a la sanitat animal, salut pública o puguin contaminar el medi ambient.

Es dona la circumstància que el denunciat és reincident en aquest tipus d’infracció.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.