Un vídeo commemoratiu de tres minuts i mig de duració celebra des d’avui a la xarxa el 10è aniversari de l’Onada Bressol; organització vinculada a l’Onada Serveis que, actualment, educa prop de 250 nens i nenes de 0 a 3 anys a cinc escoles bressol (Xip Xap, a la Ràpita; Bressol del Delta, a l’Aldea; l’Hortet, a Deltebre, Lo Panilló, a Gandesa i els Caragolins, a Maspujols. La peça audiovisual, accessible des d’ahir al web de l’Onada Bressol, està protagonitzada per Queen, una eixerida i entremaliada estrella blava de peluix que, des del 2018 és la mascota de les escoles que integren l’Onada Bressol.

El vídeo arrenca amb unes paraules de Cinta Pascual, directora general de l’Onada Bressol, a les quals resumeix la història d’èxit que, durant la darrera dècada, ha permès l’Onada Bressol convertir-se en referent educatiu dins de l’etapa 0-3 anys a les Terres de l’Ebre i el Baix Camp. “Deu anys significa il·lusió, deu anys significa portar a terme un projecte en el que hem estat molta gent implicada i que ha servit per fer somriure a molts nens i nenes. Deu anys significa companyerisme, crear una família nova que és l’Onada Bressol i, per suposat, estem carregades d’il·lusió i de nous projectes per a que l’educació sigui tot un repte”, explica.

A la peça, s’apropa els espectadors a la màgia d’una jornada a les diferents escoles que integren l’Onada Bressol. El joc, les experiències, l’aprenentatge i, també, la llengua anglesa –la qual s’introdueix mitjançant cançons, activitats i la pròpia mascota Queen des de les etapes més inicials del procés educatiu- són presents a un treball que es clou amb unes paraules de la mascota, que es dirigeix a nens, nenes i famílies per resumir una filosofia, la de l’educació amb el segell de l’Onada Bressol que ha esdevingut marca de qualitat.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.