Tal com marcaven les previsions a partir de les inscripcions, la Rua del Carnaval de Deltebre ha estat un èxit de participació i de convocatòria. Així, un any més, els carrers del municipi s’han vestit de llum i de color no només amb les comparses i els participants, sinó també amb tota la ciutadania que ha sortit al carrer per veure la desfilada.

Vist la gran convocatòria, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “un any més, podem afirmar que el carnaval de Deltebre és el millor carnaval de tot el territori”. Així, l’alcalde ha explicat que “l’ambient que s’ha vist avui pels carrers de Deltebre ens ensenya, una vegada més, que amb el carnaval no només enlairem Deltebre, sinó que també generem orgull de poble entre tots els veïns i veïnes”.

Els guanyadors

El primer premi ha estat per a la Colla del Circ Alegria, amb una comparsa d’una trentena de persones que recreava un circ fantàstic amb disfresses d’època que incorporaven llums per a plasmar un ambient màgic i especial.

Igual com en l’edició anterior, s’han atorgat sis premis en diferents categories per tal de premiar la tasca realitzat per totes les comparses. D’aquesta manera, el premi a la Millor Carrossa ha estat per Temps de Lleure, una comparsa que ha representat un niu d’abelles, amb les seves corresponents disfresses, i conformada per part dels pares, de les mares, i dels xiquets i xiquets que fan ús del servei que ofereix aquesta empresa.

El premi a la Comparsa Més Original ha estat, aquesta vegada, per la colla Transformers. Una comparsa que, tal com indica el seu nom, recreava diferents personatges d’aquesta animació mitjançant un ball peculiar.

El premi a la Comparsa Més Xaladora ha estat per l’Associació de Veïns i Veïnes de Jesús i Maria, la qual ha recreat una xirigota que anava detallant, amb els seus càntics, diferents situacions sobre l’actualitat del municipi com és el cas de la futura reobertura de la piscina municipal.

El premi a la Comparsa amb Millor Coreografia ha estat pel Club de Ball Feel Dance. Amb més de 100 persones, aquest grup ha recreat l’ambient i les disfresses del carnaval de Rio de Janeiro.

Finalment, el premi a la Millor Disfressa ha estat per a l’Associació de Dones de Deltebre. En aquest cas, les guanyadores s’han disfressat del mon de la costura, amb un vestit fet a mà i amb detalls com, per exemple, una perruca feta de cinta mètrica.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.