Adam Maijó (AA Catalunya) ha vist premiat el seu espectacular inici de temporada i projecció de futur, amb la convocatòria per formar part de la selecció espanyola.

L’atleta de Batea competirà els propers 25 i 26 de febrer, en l’encontre internacional Sub 20 en pista coberta, que es disputarà a la ciutat bielorussa de Minsk, i tindrà com a protagonistes a les seleccions d’Azerbaidjan, Estònia, Israel, Lituània, Letònia, Turquia, Ucraïna, Bielorússia i Espanya.

Adam Maijó forma part de la llista de 24 seleccionats, per part de la Real Federación Española de Atletismo, en el que destaca la presència de set atletes catalans, Jaël Bestué (FCB), 60 metres; María Vicente (Nike), 60 tanques; Rosa Mª Busca (CA Laietània), triple salt, Mariona García (FCB),5.000 marxa; Bernat Canet (Cornellà At) 60 metres; Adam Maijó (AAC)1.500 i Eloi Santafé (JAS) a l’heptatló. En l’actualitat Maijó, encapsa-la el rànquing estatal sub-20 de 1.500 metres, amb una millor marca de 3:52:65.

Notícia publicada pel Setmanari l’Ebre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.