La duresa del futbol ve quan encara estàs encaixant el cop de la sortida d’un gran entrenador i et toca buscar el relleu perquè el diumenge següent torna a haver partit”. D’aquesta manera descrivia el president de la Rapitenca, Hernan Subirats, la recerca del relleu de Guillermo Camarero que va dimitir després de la derrota enfront el Tàrrega la passada jornada. Subirats admetia que Camarero havia estat un bon entrenador per a l’entitat: “estava implicat amb el projecte esportiu, el vestidor era una pinya de tots els jugadors, aquests estaven contents amb les sessions d’entrenament… Solament li va faltar treure els punts per poder estar en una zona més tranquil·la a la classificació. Tant la directiva com els membres encarregats de l’aspecte esportiu del primer equip els estem molt agraïts a Guillermo i a Juanma per la feina feta a la Rapitenca aquests passats mesos”.

Però diumenge hi ha una nova jornada de lliga i el club ja ha posat en maquinària per buscar el relleu a la banqueta. L’escollit ha estat Gregorio ‘Yoyo’ Ocaña, entrenador d’Albacete que arriba per allunyar l’equip de les posicions compromeses. Ocaña sempre ha entrenat en categories superiors, majoritàriament Tercera Divisió, i serà la seva primera experiència al futbol català. El tècnic ha estat entrenant a equips com el Quintanar, Albacete B, Olímpic de Xàtiva, Alzira, Almansa o Deportivo Guadalajara; aconseguint disputar diverses promocions d’ascens a Segona Divisió B.

El tècnic ha estat presentat a la plantilla i ja ha realitzat el seu primer entrenament al capdavant de l’equip que diumenge, a les 16 hores, rebrà el FC Andorra al Municipal de La Devesa.

Notícia publicada per la UE Rapitenca

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.