Segons informa el Servei Català de Trànsit a les 7.18 hores del matí d’aquest dijous, els Bombers han rebut l’avís d’un accident entre dos camions a l’AP-7 a l’Ametlla de Mar, al punt quilomètric 294, en sentit Barcelona.

Segons les primeres informacions, un dels vehicles hauria bolcat quedant el conductor atrapat a l’interior. Fins als llocs dels fet s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, i estan treballant en l’excarceració del conductor atrapat. També han acudit diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Hi ha un carril tallat i, que com a conseqüència de l’accident, retencions entre el punt quilomètric 294,00-294,50 en sentit nord.

Foto: Bombers de la Generalitat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.