Remat final a les obres de les Escoles Velles. L’Ajuntament està ultimant els detalls del nou tram de vianants a l’avinguda Batlle Josep Pijoan i el carrer Sant Joan. Una actuació que sumada al nou aparcament de superfície Llibertat ha permès dignificar i donar utilitat a aquest cèntric solar de l’Ametlla de Mar.

Les obres van començar fa poc més de sis mesos, amb la construcció del nou pàrquing de rotació. Es va posar en marxa a l’estiu, aprovant amb nota tant pel seu funcionament com pel nombre d’abonats. Després de la temporada turística, s’ha acabat amb la urbanització de l’entorn, amb noves voreres i zones de vianants.

En els trams de l’avinguda Batlle Pijoan i el carrer Sant Joan s’han col·locat jardineres i bancs de fusta, perquè els vianants que hi passegin puguin asseure’s. A més, s’ha construït la vorera dels carrers Llibertat i Jacint Verdaguer. El regidor d’Obres i Serveis, Antonio Espuny, explicaque queden petits detalls d’acabats, però que el gruix de les obres ja està enllestit.

Un aparcament cèntric i útil

Cal recordar que per poder gaudir de les bonificacions de l’aparcament de superfície, cal estar empadronat i pagar l’impost de circulacióal municipi. La targeta d’abonament permet aparcar fins a 3 hores consecutives, entre les 9 i les 24 h, així com tota la nit de manera gratuïta. El cost és de 10 euros anuals. A hores d’ara, ja són més de 400 els usuaris abonats a l’aparcament Llibertat.

Informació publicada per la Cala Ràdio

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.